SÅ KOM DAGEN... med åbning af vores nye informations-bunker i Hirtshals Bunkermuseum.

8 ugers intens ombygning, maling og renovering, samt montering af nye plancher og glasmontre med vores nye udstillinger.
70 inviterede gæster fra nær og fjern var mødt op til åbningen, både bunkernørder, museumsdirektører, journalister, alm. interesserede og frivillige fra Hirtshals Fyr.

Museumsdirektør Anne Dorthe Holm fra Vendsyssel Historiske Museum (VHM) og fondsformand for Hirtshals Fyr Kurt Bærentsen bød velkommen og takkede for samarbejdet mellem VHM, Hirtshals Fyr og Bunkergruppen Hirtshals, samt takkede vores sponsorer.

Informations bunker5Bunkergruppen Hirtshals formand Flemming Hammer og VHM's formidlingschef Jens Christian Hansen, fortalte kort om de første 30 år af bunkermuseets udstillinger, samt planlægningen og arbejdet med den nye udstilling.
Informations bunker2Turistchef Laila Zielke leverede åbningstalen og fik æren af at klippe den røde snor til den officielle genåbning af bunkeren.

 

 

 

Informations bunker4Efterfølgende var der servering af pølser og øl & vand i fyrets baghave, hvor fyrchefen selv stod for pølserne og kaffepigerne stod for venlig servering.

EN SUPER FLOT og moderne informations-bunker er resultatet og en meget tilfreds og glad (og træt) Bunkergruppen Hirtshals.

 

Informations bunker6Informations bunker7Informations bunker10

Informations bunker8Informations bunker9

Støt Hirtshals Fyr

Vær med i Støtteforeningen

Image

Hirtshals Fyr

© 2023, Way2ShortCut I/S

Adresse.

Hirtshals Fyr
Fyret 2
9850 Hirtshals

Kontakt.

Hirtshals Fyr Fond
Fyret@hirtshals-fyr.dk
Fyret: +45 61 28 18 62
Formand: Kurt Bærentsen +45 25 27 10 50
CVR-NR. 31 40 29 21

Kontakt.

Støtteforeningen Hirtshals Fyr
Stoetteforeningen@hirtshals-fyr.dk
Formand: Peter Jensen +45 40 14 71 38
CVR-NR. 34 75 64 49